Contact

Nieuwsgierig geworden?

Plan een afspraak in voor een kennismakingsgesprek of heb je een andere vraag? Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Staat je vraag hier misschien al bij?

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is het verschil tussen VA's en PA's?

Het verschil bij ons zit hem vooral in het persoonlijke contact en de bepaalde taken die uitgevoerd worden. Als VA zijn we meer voor jouw bedrijf aan het werk met de dagelijkse werkzaamheden, terwijl we als PA echt jouw rechterhand zijn en ook privézaken of andere taken oppakken.

Werken jullie op afstand of komen jullie ook langs?

In principe werken wij gewoon vanaf ons eigen kantoor, maar we komen ook zeker langs op locatie als dit nodig is. Heb je een belangrijke vergadering waarbij we moeten notuleren of wil je gewoon eens face to face koffie drinken en zaken doorspreken? Geen probleem!

Hoe gaat dat eigenlijk, op afstand samenwerken?

Eigenlijk is dit heel simpel. We kunnen (video)bellen, appen of mailen en zo alles met elkaar bespreken. Naarmate de samenwerking vordert, zullen we steeds meer op elkaar ingespeeld zijn en zal dit ook meer vanzelf gaan.

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Moet ik een minimaal aantal maanden committen?

Liever wel natuurlijk. Wij bouwen graag een langdurige samenwerking op, maar we zijn ook inzetbaar op projectbasis of tijdens verlof/ziekte.

Als de samenwerking toch niet bevalt, kan ik er dan nog onderuit?

Natuurlijk! Je zit nergens aan vast. Wel vinden wij het fijn om de zaken netjes af te ronden als dit nodig is, maar als het niet bevalt, bevalt het niet.

Werk ik altijd samen met dezelfde VA of PA?

Dit is helemaal aan jou. In principe zijn wij een team en verdelen wij onderling het werk, maar het is zeker mogelijk om een vast aanspreekpunt te hebben. Dit laten we jou liever beslissen 😊

Stuur ons een berichtje

Je mag ons direct bellen op +31 6 108 626 62 (een beller is sneller 😉), maar stuur je liever een bericht, dan kan dat hieronder! 

Wat heeft het mij en mijn team al meer structuur en tijd gebracht.

Lieke Vingerhoed @ Interieurstudio By Thimble

“Als je nog twijfelt over een VA zeg ik gelijk doen! Kim en haar team zijn toppers. Aan een paar woorden hebben ze genoeg! En super snel en toegankelijk. Niks is ze te gek. Toen ik met mijn interieurstudio By Thimble meer structuur zocht zag ik Kim op sociale media voorbij komen. Ik dacht ik mail haar gewoon! En wat een leuk en verhelderend gesprek had ik met haar de volgende dag. Gelijk kwam ze met een passend plan. Stap voor stap begeleid ze ons. Wat heeft het mij en mijn team al meer structuur en tijd gebracht. Ontzettend blij met Kim en haar team!”

Ze werkt snel en efficiënt en communiceert uitstekend met de projectadviseurs.

Marcel Lapère @ IVC Commercial

“Al gauw werd duidelijk dat Kim voor ons de juiste persoon is om ondersteuning te leveren. Al tijdens de uitleg van onze werkwijze en het relatiebeheersysteem merkte ik dat ze dingen snel doorziet en goed begrijpt wat de bedoeling is. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder en heeft Kim bewezen een belangrijke toegevoegde waarde te zijn binnen ons team. Ze werkt snel en efficiënt en communiceert uitstekend met de projectadviseurs. Ik mag dan ook zeggen dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking met haar.”