Contact

Nieuwsgierig geworden?

Plan een afspraak in voor een kennismakingsgesprek of heb je een andere vraag? Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Staat je vraag hier misschien al bij?

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is het verschil tussen VA's en PA's?

Het verschil bij ons zit hem vooral in het persoonlijke contact en de bepaalde taken die uitgevoerd worden. Als VA zijn we meer voor jouw bedrijf aan het werk met de dagelijkse werkzaamheden, terwijl we als PA echt jouw rechterhand zijn en ook privézaken of andere taken oppakken.

Werken jullie op afstand of komen jullie ook langs?

In principe werken wij gewoon vanaf ons eigen kantoor, maar we komen ook zeker langs op locatie als dit nodig is. Heb je een belangrijke vergadering waarbij we moeten notuleren of wil je gewoon eens face to face koffie drinken en zaken doorspreken? Geen probleem!

Hoe gaat dat eigenlijk, op afstand samenwerken?

Eigenlijk is dit heel simpel. We kunnen (video)bellen, appen of mailen en zo alles met elkaar bespreken. Naarmate de samenwerking vordert, zullen we steeds meer op elkaar ingespeeld zijn en zal dit ook meer vanzelf gaan.

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Moet ik een minimaal aantal maanden committen?

Liever wel natuurlijk. Wij bouwen graag een langdurige samenwerking op, maar we zijn ook inzetbaar op projectbasis of tijdens verlof/ziekte.

Als de samenwerking toch niet bevalt, kan ik er dan nog onderuit?

Natuurlijk! Je zit nergens aan vast. Wel vinden wij het fijn om de zaken netjes af te ronden als dit nodig is, maar als het niet bevalt, bevalt het niet.

Werk ik altijd samen met dezelfde VA of PA?

Dit is helemaal aan jou. In principe zijn wij een team en verdelen wij onderling het werk, maar het is zeker mogelijk om een vast aanspreekpunt te hebben. Dit laten we jou liever beslissen 😊

Stuur ons een berichtje

Je mag ons direct bellen op +31 6 108 626 62 (een beller is sneller 😉), maar stuur je liever een bericht, dan kan dat hieronder! 

“Kim en haar team van Virtual Green heb ik leren kennen toen ik bij Losberger De Boer werkte. Vanaf november 2022 tot februari 2024 hebben wij samengewerkt en met veel plezier!

Doordat ik een dag minder ging werken en er even uit was door een operatie, stapelde mijn werkzaamheden voor de CEO zich op. Gelukkig kon Kim met haar team inspringen om te zorgen dat de dagdagelijkse en o zo belangrijke zaken voor hem vlekkeloos door konden blijven gaan.

Kim en ik stemden wekelijks bij ons op kantoor af wat er op mijn bureau lag en verdeelden de taken. Gedurende de week bleven we in contact om vinger aan de pols te houden of alles nog liep zoals we voor ogen hadden.

Kim heeft in deze tijd de volgende taken opgepakt: complex agendabeheer; het boeken van reizen van vlucht met hotel, tot transfers en parkeerplaatsen; voorbereiden en notuleren van managementvergaderingen; ad-hoc vragen van de CEO.

Dit alles heeft voor mij betekend dat ik me kon focussen op andere taken en dat ik met een gerust hart kon herstellen van een operatie.

Loop je in jouw werk ook tegen een overvol bureau aan, heb je hulp nodig als je een tijdje bent uitgevallen of tijdens een zwangerschapsverlof? Dan kan ik Kim en haar team van harte aanbevelen. De dames zijn op veel markten thuis. Als één van hun niet beschikbaar is vangt de ander het meteen op.

Bedankt Kim en wie weet tot een volgende samenwerking!”

Carolien Luning

CJLuning Management, Advies & Support