Contact

Nieuwsgierig geworden?

Plan een afspraak in voor een kennismakingsgesprek of heb je een andere vraag? Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Staat je vraag hier misschien al bij?

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is het verschil tussen VA's en PA's?

Het verschil bij ons zit hem vooral in het persoonlijke contact en de bepaalde taken die uitgevoerd worden. Als VA zijn we meer voor jouw bedrijf aan het werk met de dagelijkse werkzaamheden, terwijl we als PA echt jouw rechterhand zijn en ook privézaken of andere taken oppakken.

Werken jullie op afstand of komen jullie ook langs?

In principe werken wij gewoon vanaf ons eigen kantoor, maar we komen ook zeker langs op locatie als dit nodig is. Heb je een belangrijke vergadering waarbij we moeten notuleren of wil je gewoon eens face to face koffie drinken en zaken doorspreken? Geen probleem!

Hoe gaat dat eigenlijk, op afstand samenwerken?

Eigenlijk is dit heel simpel. We kunnen (video)bellen, appen of mailen en zo alles met elkaar bespreken. Naarmate de samenwerking vordert, zullen we steeds meer op elkaar ingespeeld zijn en zal dit ook meer vanzelf gaan.

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Moet ik een minimaal aantal maanden committen?

Liever wel natuurlijk. Wij bouwen graag een langdurige samenwerking op, maar we zijn ook inzetbaar op projectbasis of tijdens verlof/ziekte.

Als de samenwerking toch niet bevalt, kan ik er dan nog onderuit?

Natuurlijk! Je zit nergens aan vast. Wel vinden wij het fijn om de zaken netjes af te ronden als dit nodig is, maar als het niet bevalt, bevalt het niet.

Werk ik altijd samen met dezelfde VA of PA?

Dit is helemaal aan jou. In principe zijn wij een team en verdelen wij onderling het werk, maar het is zeker mogelijk om een vast aanspreekpunt te hebben. Dit laten we jou liever beslissen 😊

Stuur ons een berichtje

Je mag ons direct bellen op +31 6 108 626 62 (een beller is sneller 😉), maar stuur je liever een bericht, dan kan dat hieronder! 

Wat heeft het mij en mijn team al meer structuur en tijd gebracht.

Lieke Vingerhoed @ Interieurstudio By Thimble

“Als je nog twijfelt over een VA zeg ik gelijk doen! Kim en haar team zijn toppers. Aan een paar woorden hebben ze genoeg! En super snel en toegankelijk. Niks is ze te gek. Toen ik met mijn interieurstudio By Thimble meer structuur zocht zag ik Kim op sociale media voorbij komen. Ik dacht ik mail haar gewoon! En wat een leuk en verhelderend gesprek had ik met haar de volgende dag. Gelijk kwam ze met een passend plan. Stap voor stap begeleid ze ons. Wat heeft het mij en mijn team al meer structuur en tijd gebracht. Ontzettend blij met Kim en haar team!”

Kim wat ben je toch een aanwinst voor mijn bedrijf!

Rianne Tooten

Wat initieel begon met ondersteuning in de marketing van mijn trainingen, ben je ook een rots in de branding wanneer er onverwachte dringende zaken op mijn bordje komen waar een scherp oog nodig is, die orde op zaken stelt. Daar ben jij de geschikte persoon voor en breng jij lucht in de hectiek die mijn bedrijf zo nu en dan ervaart. Ik hoop nog heel lang met je samen te werken en wens je de groei in je bedrijf waarin je nog veel meer klanten kunt ontzorgen. Ga zo door!”