3 jun 2024

Hoe wij Diana van Tax Studio helpen haar online aanwezigheid te vergroten

Het nieuwe jaar startten wij gelijk met een nieuwe samenwerking, onze hulp werd namelijk ingeroepen door Diana van Tax Studio. Diana is al ruim 20 jaar fiscaal advocaat en ze helpt met haar onderneming Tax Studio Online belastingprofessionals om het formele belastingrecht toe te passen en om discussies met de Belastingdienst op te lossen. Inmiddels loopt de samenwerking met Diana alweer een aantal maanden en deze samenwerking is een goed voorbeeld van hoe je ons eerst een kleine opdracht kunt geven om die vervolgens steeds meer uit te breiden. Hoe dat precies zit, vertellen we in dit artikel. Lees dus snel verder!

Onze eerste taak: Social Media beheer

In eerste instantie kwam Diana naar ons toe met de vraag of wij haar Social Media beheer uit handen wilden nemen. Vrijwel direct heeft vooral Maartje deze taak op zich genomen. Maartje zorgt ervoor dat Diana’s contentkalender continu gevuld is met sociale media berichten en plant deze berichten en bijbehorende visuals in. Daarbij zorgt Maartje ervoor dat er elke week een actualiteit wordt gedeeld die relevant is voor Diana’s doelgroep. Diana levert daarvoor de input aan en aan de hand daarvan maakt Maartje een mooi bericht en plaatst deze op de Instagram, Facebook en LinkedIn van Diana.

Fotoshoot voor sociale media content

Uiteraard verzorgen wij ook de visuals bij de sociale mediaberichten van Diana. Om voor die visuals voldoende beeldmateriaal te hebben, is Maartje afgelopen maart naar Diana gegaan om samen met haar een fotoshoot te doen en wat videomateriaal op te nemen waarvan Maartje weer reels voor op Instagram kan maken.

Het verzorgen van de wekelijkse nieuwsbrief

Elke vrijdag verzorgt Maartje de nieuwsbrief van Diana. In overleg met Diana vult Maartje de nieuwsbrief met actualiteiten die voor Diana’s doelgroep interessant zijn.

Het publiceren van blogs

Diana schrijft zelf haar blogs en wij zetten die voor haar online. Hierbij zorgen we ervoor dat alle tekst op de juiste plek staat en het blogartikel mooi is opgemaakt.

Lancering nieuw platform Tax Studio Online

Inmiddels is Kim vooral bezig met het inrichten van het nieuwe platform dat Diana binnenkort wil lanceren: Tax Studio Online. Op dit platform kun je een abonnement bij Diana afnemen om zodoende gebruik te kunnen maken van de kennis en handige tools die op het platform staan. Bij een aantal abonnementen heb je ook de mogelijkheid om met haar te sparren. Kim heeft onlangs samen met Diana de salespagina voor een cursus gemaakt, MailBlue ingericht, Plug&Play ingericht en de benodigde koppelingen gemaakt.

Steeds meer taken

Diana schakelde dus onze hulp in voor het beheren van haar sociale media kanalen en door de maanden heen zijn er alweer een aantal taken bij gekomen die wij voor Diana mogen uitvoeren. Daar blijft het trouwens niet bij, want we weten nu al dat in de toekomst ons takenpakket nog groter zal worden. Wanneer Diana’s nieuwe platform online staat en er klantvragen binnenkomen, gaan wij die namelijk ook beantwoorden en de kans is groot dat er daarna nog meer taken bijkomen.

Ontdek ook de voordelen van samenwerken met Virtual Green Business Support!

Het komt regelmatig voor dat een opdrachtgever eerst één taak voor ons heeft en tijdens de samenwerking ontdekt hoe fijn het is om niet meer de taken te hoeven uitvoeren waarvoor je zelf geen tijd hebt of die je gewoonweg niet leuk vindt om te doen. Zodoende mogen we bij veel opdrachtgevers steeds meer werk uit handen nemen en dat vinden wij fantastisch om te doen. Wij krijgen erdoor namelijk een afwisselend takenpakket en jij als opdrachtgever houdt tijd en ruimte over voor de taken waarvan je hart wél sneller gaat kloppen. Klinkt jou dat als muziek in de oren en ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op, want we vertellen je er graag over.

De-WerkgeversArchitecten-header

Jouw Virtual én Personal Assistants!

Wij handelen de zaken af die jou energie kosten, die je liever niet doet en die je veel tijd kosten. Zowel zakelijk als privé. Benieuwd wat we precies kunnen doen?

Verder lezen?

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Het is alweer anderhalfjaar geleden dat Kim een interim opdracht kreeg bij Losberger De Boer en we daarover schreven. In eerste instantie zou Kim slechts enkele maanden voor dit bedrijf werken. Dit werd eerder al verlengd naar 30 juni 2023 en inmiddels heeft Kim pas...

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

We hebben het fantastische nieuws dat we weer een leuke meid aan ons team hebben mogen toevoegen. Vanaf deze maand gaat Denise ons team versterken. In dit blogartikel stelt Denise zich voor, vertelt ze hoe ze bij ons team kwam en hoe ze haar plekje binnen het team...