11 jan 2024

Hoe wij Mariska helpen om haar bedrijf Your Local Hosts te laten groeien

Als je eenmanszaak snel groeit, is dat natuurlijk ontzettend fijn. Toch kan een bedrijf in korte tijd zó vlug groeien, dat je niet meer zelf alle taken kunt uitvoeren en zo snel mogelijk een paar extra handen nodig hebt. Dit overkwam Mariska Meijer, de eigenaresse van Your Local Hosts. Via een andere klant van ons, die uit ervaring weet dat wij snel kunnen handelen, kwam Mariska bij ons terecht. Inmiddels voeren we uiteenlopende taken voor haar uit. Het interessante (en leuke vinden wij!) aan deze samenwerking is dat we niet alleen diverse Virtual Assistant taken voor Mariska uitvoeren, maar ook echt met haar meedenken over haar bedrijfsconcept en zodoende haar helpen om haar bedrijf te laten groeien. In dit artikel vertellen we je er uitgebreid over!

Wat is Your Local Hosts?

Mariska Meijer is dus eigenaresse van Your Local Hosts. Dit is een onderneming die zowel in Nederland als op Mallorca uiteenlopende evenementen organiseert voor bedrijven en particulieren. Mariska is via een andere klant bij ons terechtgekomen, omdat ze op de achtergrond wel wat hulp kon gebruiken bij een aantal zaken. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit een aantal Virtual Assistant taken. Zo vullen wij haar contentkalender met sociale mediaberichten en bijbehorende visuals, voeren we administratieve werkzaamheden voor haar uit en verzorgen we haar e-mailbeheer.

Nieuwe tak: Regio Host

Daarnaast is Mariska bezig met het opzetten van een nieuw onderdeel van haar bedrijf, namelijk Regio Host. Bij deze tak van haar bedrijf geeft Mariska andere Nederlanders de mogelijkheid om zich als franchiser aan te sluiten bij Your Local Hosts. Je kunt je bij Mariska aansluiten door Regio Host te worden in de regio waarin je zelf woont en/of heel erg bekend bent. Wij hebben met haar meegedacht over dit concept. Zo dachten we mee over hoe ze dit idee het beste vorm kon geven, kon opzetten en op de markt kon brengen. Inmiddels hebben we een brochure gemaakt waarin alle handige informatie staat voor mensen die interesse hebben om een Regio Host te worden. Daarnaast hebben wij een handboek gemaakt waarin alle zaken duidelijk staan uitgelegd. Hierin staat ook de overeenkomst die Mariska met de franchiser is aangaat. Al een aantal mensen hebben zich als Host aangesloten bij Your Local Hosts en die mensen hebben we een plekje gegeven op de website van Mariska.

Meer werkzaamheden in het hoogseizoen

Momenteel is het laagseizoen en daardoor heeft Mariska het als Local Host wat rustiger dan normaal. Wij vinden het hartstikke slim dat Mariska deze rustigere periode gebruikt om extra hulp in te schakelen en een nieuwe bedrijfstak op te zetten. In het hoogseizoen krijgt Mariska het weer druk als Local Host. Daarom zullen wij haar in die periode extra ondersteunen door op de achtergrond een aantal werkzaamheden te verrichten (backoffice) en ook wat meer front office taken op ons te nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het up to date houden van de sociale mediakanalen van Your Local Hosts, het uitvoeren van administratieve taken, het opstellen van offertes, het onderhouden van het contact met samenwerkingspartners en Regio Hosts en het beantwoorden van klantvragen.

Een kijkje in de toekomst

We verwachten dat Your Local Hosts het komende jaar blijft groeien en daarmee ook onze werkzaamheden voor Mariska. We vinden het fantastisch om Mariska te helpen groeien en haar zo veel mogelijk te ontzorgen. Daardoor kan zij namelijk doen wat ze het leukste vindt: het organiseren van evenementen voor bedrijven en particulieren op Mallorca en in Friesland.

Kan jij ook onze hulp gebruiken? Neem contact met ons op!

Ben jij ook ondernemer en merk je dat je eigenlijk niet meer zelf alle ballen omhoog kunt houden? Voer je momenteel taken uit waarvan je stiekem helemaal niet blij wordt en wil je het liefste elke dag doen wat je het leukste vindt om te doen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, om erachter te komen hoe wij ook jou zouden kunnen ontzorgen. We vertellen het je graag!

De-WerkgeversArchitecten-header

Jouw Virtual én Personal Assistants!

Wij handelen de zaken af die jou energie kosten, die je liever niet doet en die je veel tijd kosten. Zowel zakelijk als privé. Benieuwd wat we precies kunnen doen?

Verder lezen?

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Het is alweer anderhalfjaar geleden dat Kim een interim opdracht kreeg bij Losberger De Boer en we daarover schreven. In eerste instantie zou Kim slechts enkele maanden voor dit bedrijf werken. Dit werd eerder al verlengd naar 30 juni 2023 en inmiddels heeft Kim pas...

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

We hebben het fantastische nieuws dat we weer een leuke meid aan ons team hebben mogen toevoegen. Vanaf deze maand gaat Denise ons team versterken. In dit blogartikel stelt Denise zich voor, vertelt ze hoe ze bij ons team kwam en hoe ze haar plekje binnen het team...