3 jul 2024

Hoe wij meegroeien met Mara van Sales in Heels

Het is alweer een jaar geleden dat wij schreven over Mara van Sales in Heels. Bij ons draait alles om het ondersteunen van onze klanten bij het bereiken van hun doelen. We zijn daarom ook blij dat wij ondertussen alweer bijna 1,5 jaar samenwerken en mee mogen groeien met Mara. Vorig jaar hebben wij ook een blog geschreven over de werkzaamheden die wij uitvoeren voor Mara, maar door middel van de groei van haar bedrijf hebben wij ons takenpakket ook flink mogen uitbreiden voor haar. Het is dus tijd om een update te geven over onze samenwerking!

Korte lijnen

Sales in Heels helpt vrouwelijke ondernemers om efficiënt te leren verkopen om hun bedrijf en omzet te laten groeien. Mara is ondertussen al een aantal jaar ondernemer en wij zijn blij om de rol van sparringpartner voor haar te mogen vervullen. Ze heeft altijd veel plannen en ideeën in haar hoofd en wij helpen haar met het uitwerken hiervan. Wij hebben meerdere malen per dag wel contact met haar en ze komt regelmatig ook even langs op kantoor voor overleg, hulp of gezelligheid. Doordat wij korte lijnen met Mara hebben, zorgen wij ervoor dat haar nieuwe ideeën of taken gelijk worden opgepakt.

Social Media beheer

Wij hielpen Mara al met het bijhouden van haar email- en agendabeheer, administratie en Social Media kanalen. Wij maken een contentkalender, sturen deze door en plannen deze in aan de hand van haar feedback. Wij zorgen voor de input en Mara zorgt voor de finishing touch. Mara maakt ook wekelijks een reel. Samen hebben wij een bestand opgezet met ideeën voor Social Media, zodat wij deze beide kunnen gebruiken voor het maken van de content.

Sinds kort schrijven wij ook blogs voor Mara. Zij levert ons de onderwerpen aan en vanuit daar schrijven wij een mooie blog voor haar en plaatsen deze op haar website.

Extra taken

Naast onze standaard Virtual Assistant taken, helpen wij ook met het ondersteunen en uitvoeren van taken voor haar klanten. Zo zoeken wij bijvoorbeeld potentiële leads voor haar klanten, sturen deze leads berichten en zorgen dat deze ook weer opgevolgd worden. Met het gewenste resultaat om nieuwe klanten voor Mara haar klanten binnen te halen. Daarnaast werken wij ook rapporten en evaluaties uit en geven deze vorm.

Meegroeien

Mara is in het afgelopen jaar ook erg gegroeid. Zo heeft ze een Zelfverzekerd in Sales programma, Killer Sales Templates, een gratis spoedcursus spoedcursus en een live training uit de grond gestampt. Hiervoor hebben we samen een online academie opgebouwd. Zij kwam met de ideeën bij ons en wij hebben geholpen met de vormgeving en opmaak. Zo hebben wij ook templates gemaakt voor presentaties en trainingen.

Op de dagen wanneer de trainingen worden gegeven, zitten wij stand-by. Wij moderaten de cursus, beantwoorden de vragen van de cursisten en zorgen dat de technische mankementen opgelost worden.

‘Zonder deze toppers had ik deze groei gewoon nooit kunnen realiseren. Je groeit sneller, maar ook oprecht beter door de ondersteuning én het advies van Kim en haar team!’

Een up to date website

Wij houden haar website ook goed in de gaten en zorgen dat deze ten allen tijden up to date blijft. We passen hem aan waar nodig, voegen nieuwe ideeën toe en zorgen dat alles netjes en op de juiste plek staat. Ook controleert Kim alle teksten en zorgt dat alles tekstueel correct staat.

Sparren

Zoals al eerder genoemd, zocht Mara een partner waar ze mee kon sparren. Samen zorgen wij dat al haar ideeën netjes op een rijtje komen te staan en maken we een plan van aanpak. We werken alle plannen uit en zorgen voor een gestructureerd overzicht, waar duidelijk wordt gemaakt wie wat oppakt en hoe. Zo zorgen we er samen voor dat haar doelen worden behaald.

Een fijne samenwerking en duurzame groei

Wij zijn erg blij dat we Mara ondertussen alweer zolang mogen ondersteunen en dat wij meegroeien met haar onderneming. Virtual Green kun je voor nog zoveel meer inzetten dan de standaardtaken! Wij denken graag met jou mee om de juiste stappen in jouw onderneming te zetten, zodat jouw onderneming duurzaam blijf groeien. Wil jij ook graag groeien met jouw onderneming en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op, want we vertellen je er graag over.

De-WerkgeversArchitecten-header

Jouw Virtual én Personal Assistants!

Wij handelen de zaken af die jou energie kosten, die je liever niet doet en die je veel tijd kosten. Zowel zakelijk als privé. Benieuwd wat we precies kunnen doen?

Verder lezen?

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Het is alweer anderhalfjaar geleden dat Kim een interim opdracht kreeg bij Losberger De Boer en we daarover schreven. In eerste instantie zou Kim slechts enkele maanden voor dit bedrijf werken. Dit werd eerder al verlengd naar 30 juni 2023 en inmiddels heeft Kim pas...

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

We hebben het fantastische nieuws dat we weer een leuke meid aan ons team hebben mogen toevoegen. Vanaf deze maand gaat Denise ons team versterken. In dit blogartikel stelt Denise zich voor, vertelt ze hoe ze bij ons team kwam en hoe ze haar plekje binnen het team...