1 nov 2023

Meet onze nieuwste aanwinst, Maartje!

We hebben alweer een nieuw teamlid mogen verwelkomen! Sinds afgelopen augustus heeft Maartje zich aan ons team toegevoegd. In dit blogartikel lees je hoe zij bij ons team kwam en vertelt Maartje zelf hoe zij haar eerste maanden bij Virtual Green heeft ervaren. Lees dus snel verder!

Hoe Maartje bij het team van Virtual Green kwam

Maartje heeft de opleiding luchtvaartdienstverlening gedaan, want van kleins af aan wilde ze graag stewardess worden. Toen ze eenmaal in de lucht aan het werk was, miste ze thuis een beetje. Ze had niet zozeer last van heimwee, maar merkte wel dat ze enorm veel waarde hecht aan haar huis, vrienden, familie en de omgeving waarin ze leeft. Daarnaast was ze elke dag vrijwel hetzelfde werk aan het doen, wat haar na een tijdje ging tegenzitten.

Op de automatische piloot

Op een gegeven moment deed Maartje tijdens haar werk als stewardess alles op de automatische piloot en wist ze zelfs soms even niet meer waar ze naartoe vloog.

Ze miste uitdaging en afwisseling in de werkzaamheden. Daarop besloot ze te stoppen met dit beroep en is ze op een vakantiepark gaan werken als assistent van een office manager. Bij deze baan had ze wel wat meer afwisseling en uitdaging, maar het was wel ver van huis. Daarnaast vond Maartje dat ze te afhankelijk was van de wisselende werktijden en kon ze  haar creativiteit niet helemaal kwijt in deze baan.

Niet mensen helpen in de lucht, maar lekker dichtbij huis

Maartje zag dat Virtual Green Support een vacature had openstaan en had gelijk het idee dat dit echt wel wat voor haar was. Virtual Green voelt voor haar als thuiskomen, want ze werkt in een mega leuk team én ook nog eens dichtbij huis. Het werken bij Virtual Green is goed te combineren met haar privéleven. Bovendien kan ze nog steeds andere mensen helpen, iets wat ze enorm graag doet. Het werk uit handen nemen, communiceren met klanten en hen ontzorgen is wat Maartje erg fijn en leuk vindt om te doen én waar we ons bij Virtual Green natuurlijk helemaal mee bezighouden.

Afwisselende en creatieve werkzaamheden

Maartje vindt het ook fijn dat ze bij Virtual Green wél haar creativiteit kwijt kan en dat het werk erg afwisselend is. Zo kan ze helemaal ergens induiken voor een klant, onderhoud ze ook veel het contact met klanten en maakt ze content voor de opdrachtgevers van Virtual Green. Ze heeft bij ons zelfs ontdekt hoe leuk ze het vindt om content te creëren, iets waar ze natuurlijk nooit was achter gekomen als ze bij haar vorige banen was blijven hangen.

Luister altijd naar jezelf

Maartje is een prachtig voorbeeld van hoe belangrijk het is dat je goed naar jezelf luistert en dat je niet blijft hangen in een situatie waarin je niet gelukkig bent. Ze weet heel goed wat ze leuk vindt om te doen en dat is andere mensen helpen en ontzorgen. Daar kun je natuurlijk op verschillende manieren een invulling aan geven. Na wat beroepen te hebben geprobeerd waarbij anderen helpen tekens centraal stond, voelt Virtual Green Support voor Maartje als thuiskomen. Daar zijn wij uiteraard ontzettend blij mee!

Goed voorbeeld doet volgen, toch?

Heb jij ook het gevoel dat je werkzaamheden uitvoert waarvan je eigenlijk helemaal niet gelukkig wordt? Overweeg dan om die taken uit te besteden, zodat je zelf weer tijd en ruimte hebt om te doen wat je het liefste doet. Maartje en de rest van het Virtual Green Business Support team staan klaar om je hierbij te helpen. Neem dus vooral even contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!

De-WerkgeversArchitecten-header

Jouw Virtual én Personal Assistants!

Wij handelen de zaken af die jou energie kosten, die je liever niet doet en die je veel tijd kosten. Zowel zakelijk als privé. Benieuwd wat we precies kunnen doen?

Verder lezen?

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Het is alweer anderhalfjaar geleden dat Kim een interim opdracht kreeg bij Losberger De Boer en we daarover schreven. In eerste instantie zou Kim slechts enkele maanden voor dit bedrijf werken. Dit werd eerder al verlengd naar 30 juni 2023 en inmiddels heeft Kim pas...

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

We hebben het fantastische nieuws dat we weer een leuke meid aan ons team hebben mogen toevoegen. Vanaf deze maand gaat Denise ons team versterken. In dit blogartikel stelt Denise zich voor, vertelt ze hoe ze bij ons team kwam en hoe ze haar plekje binnen het team...