21 jan 2022

Mijn Virtual Assistant opdrachten voor Laura Hindriks

De komende maanden zal ik elke maand één van mijn opdrachtgevers uitlichten en vertellen welke werkzaamheden ik voor diegene uitvoer. Door dit te doen, hoop ik dat je een goed beeld van mij krijgt en dat je komt te weten welke Virtual Assistant opdrachten ik allemaal kan uitvoeren. Je zult zien dat mijn takenpakket per opdrachtgever nogal kan verschillen, waardoor je ook beter kunt inschatten of jij zelf mijn hulp kunt gebruiken. Deze maand vertel ik je graag over de werkzaamheden die ik uitvoer voor interieurontwerpster Laura Hindriks. Laura kwam in maart 2021 op mijn pad en sindsdien voer ik met veel plezier diverse Virtual Assistant opdrachten voor haar uit.

Maak kennis met Laura Hindriks!

Laura Hindriks is al 7 jaar ondernemer en richt als interieurontwerpster en allerlei verschillende huizen in. Laura heeft door de jaren heen haar bedrijf steeds meer opgebouwd, waardoor ze inmiddels op het punt staat om iemand in dienst te nemen. Ik vind het tof om voor zo’n ervaren ondernemer te mogen werken en om te zien waar ze ooit begon en waar ze nu staat. Ik vind het ook gaaf om nu van dichtbij mee te mogen maken hoe Laura’s onderneming steeds meer aan het groeien is.

Welke Virtual Assistant opdrachten voer ik uit voor Laura?

Waar ik voor Milou van Highway veel taken uitvoer die je kunt schalen onder de taken van een Personal Assistant, voer ik voor Laura vooral taken uit die je kunt schalen onder de taken van een Virtual Assistant. Zo beheer ik Laura’s agenda, door onder andere afspraken met klanten in te plannen en/of deze definitief te bevestigen. Naast het beheren van Laura’s agenda, houd ik mij grotendeels ook bezig met het beheren van haar e-mail en het inrichten van haar e-mailprogramma. Ik houd de mails bij die Laura ontvangt en behandel deze in hoeverre ik dat kan. Ik houd mij ook bezig met de administratie van Laura’s onderneming, zoals het inboeken van inkomende facturen en het opmaken en versturen van uitgaande facturen.

Rechterhand bij contentcreatie en online masterclasses

Naast het uitvoeren van bovenstaande taken, help ik Laura ook met het up to date houden van haar website. Ik maak onder andere een nieuwe pagina aan als dat nodig is en doe ik ook aanpassingen aan de website wanneer Laura dat wilt. Daarnaast controleer ik ook de teksten die Laura voor haar website schrijft op taal- en spelfouten en help ik ook met het schrijven van teksten. Zo heb ik pas geleden nog helpen schrijven met het aanmaken van een pagina voor de vacature voor Laura’s eerste werknemer in dienst. Ik hielp Laura ook met het schrijven van de vacaturetekst.

Het opstellen en versturen van nieuwsbrieven

Daarnaast schrijf en verstuur ik (aan de hand van Laura’s input) ook namens Laura nieuwsbrieven en ben ik haar rechterhand tijdens de online masterclasses die zij geeft. Ik zorg er onder andere voor dat er opnames worden gemaakt van haar online masterclasses, zodat Laura deze naderhand op haar website kan aanbieden.

Relatiebeheer en contact met leveranciers

Wanneer je denkt dat hierbij mijn takenpakket stopt, heb je het mis. Naast alle bovenstaande Virtual Assistant opdrachten, zorg ik er ook voor dat Laura van leveranciers de stalen ontvangt die zij voor haar werkzaamheden wilt gebruiken. Ik bestel en verstuur ook relatiegeschenken, kerstkaarten en dergelijke naar een klant of een ondernemer waarmee Laura samenwerkt. Daarnaast komt het af en toe ook voor dat ik eenmalige werkzaamheden voor Laura uitvoer.

Fijne communicatie en steeds meer vrijheid

Al met al vind ik het onwijs tof om voor Laura te werken. Dat komt niet alleen door het uitgebreide takenpakket dat ik voor haar mag uitvoeren, maar ook door de fijne communicatie tussen haar en mij. Ik vind het ook tof dat Laura al wat verder in het ondernemerschap is dan ik en om haar ontwikkeling als ondernemer van dichtbij te mogen meemaken. Bovendien laat Laura mij steeds meer vrij om dingen zelf op te pakken en ik vind het heel gaaf dat ik van haar die vrijheid krijg.

Weten welke Virtual Assistant opdrachten ik voor jou kan uitvoeren?

Lijkt het jou wat om net als Laura met mij samen te werken en mij jou een aantal Virtual Assistant opdrachten te geven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op, want ik kijk graag samen met jou naar wat ik precies voor jou kan betekenen.

Ik ben onwijs blij en geholpen met jouw hulp Kim! Als ik bovenstaande lees; ben ik me er weer extra van bewust hoe fijn onze samenwerking is. Je werkt onwijs efficient en onze communicatie is fijn. Je hulp geeft mij enorm veel lucht in mijn propvolle werkdagen. Op een mooi vervolg! – Laura Hindriks

 

 

 

De-WerkgeversArchitecten-header

Jouw Virtual én Personal Assistants!

Wij handelen de zaken af die jou energie kosten, die je liever niet doet en die je veel tijd kosten. Zowel zakelijk als privé. Benieuwd wat we precies kunnen doen?

Verder lezen?

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Het is alweer anderhalfjaar geleden dat Kim een interim opdracht kreeg bij Losberger De Boer en we daarover schreven. In eerste instantie zou Kim slechts enkele maanden voor dit bedrijf werken. Dit werd eerder al verlengd naar 30 juni 2023 en inmiddels heeft Kim pas...

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

We hebben het fantastische nieuws dat we weer een leuke meid aan ons team hebben mogen toevoegen. Vanaf deze maand gaat Denise ons team versterken. In dit blogartikel stelt Denise zich voor, vertelt ze hoe ze bij ons team kwam en hoe ze haar plekje binnen het team...