7 mrt 2024

Weer een nieuwe aanwinst erbij, meet Denise!

We hebben het fantastische nieuws dat we weer een leuke meid aan ons team hebben mogen toevoegen. Vanaf deze maand gaat Denise ons team versterken. In dit blogartikel stelt Denise zich voor, vertelt ze hoe ze bij ons team kwam en hoe ze haar plekje binnen het team heeft gevonden. Lees dus snel verder!

Even voorstellen

Hi, ik ben Denise en ik ben 27 jaar. Ik ben geboren en getogen in Langedijk en sinds 5 jaar woonachtig in Heiloo. Ik ben vrij sportief, want ik sport minstens 3 à 4 keer in de week. In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om een drankje te doen met vrienden of familie. Voorheen werkte ik als administratief medewerkster bij een groot bedrijf, maar na een poosje zat ik daar niet meer op mijn plek.

Uitdaging en afwisseling

Het werk als administratief medewerkster is vrij eentonig en ik merkte dat ik de uitdaging miste en meer afwisseling wilde in mijn werkzaamheden. Daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Via een vriendin kwam ik in contact met Kim. Ik had meteen een klik met haar en het voelde gelijk goed om voor haar aan de slag te gaan. Zodoende besloten we dat ik in maart het team van Virtual Green zou gaan versterken. Nu zit ik hier dus en ik ben heel erg blij dat ik deze kans heb gekregen!

Gezonde spanning

Ik kon niet wachten om bij Virtual Green aan de slag te gaan, dus ik keek er enorm naar uit. Inmiddels zit mijn eerste werkdag hier er alweer op. Enthousiast en met behoorlijk wat gezonde spanning stapte ik op mijn eerste werkdag het kantoor binnen. Omdat alles nieuw is, was het natuurlijk wel even wennen voor mij. Gelukkig gaven de meiden mij al vanaf het begin een onwijs goed en welkom gevoel en hielpen ze mij goed op weg.

Mijn eerste werkdag

Al op mijn eerste werkdag kreeg ik veel informatie en leerde ik met diverse systemen werken en leerde ik schakelen tussen verschillende klanten. Het viel mij gelijk op dat er bij Virtual Green diverse uiteenlopende taken zijn om uit te voeren. Ik mocht dan ook al gelijk verschillende werkzaamheden doen. Dat vind ik heel erg fijn, want dat miste ik juist enorm bij mijn vorige baan. Mijn nieuwe collega’s nemen goed de tijd om mij in te werken en geven mij het gevoel dat ik met alle vragen bij hen terecht kan. Al met al ging mijn eerste werkdag heel erg goed en vond ik het super leuk.

Kom jij ook handen tekort? Laat ons je helpen!

Door de vele opdrachten die wij binnenkrijgen van opdrachtgevers, konden wij wel een paar extra handen gebruiken. Daarom zijn wij enorm blij om Denise in ons team te mogen verwelkomen. Vliegen jouw dagen ook voorbij terwijl het werk zich opstapelt en kan je dus wel wat extra handen gebruiken? Laat ons je dan helpen! Wij kunnen de werkzaamheden voor je uitvoeren die je zelf liever niet doet, zodat er ruimte vrijkomt om de taken uit te voeren die je juist het allerliefste doet. Denise en de rest van het Virtual Green Business Support team staan klaar om voor je aan de slag te gaan. Neem dus vooral even contact met ons op, zodat we samen met je kunnen kijken hoe wij jou helpen.

De-WerkgeversArchitecten-header

Jouw Virtual én Personal Assistants!

Wij handelen de zaken af die jou energie kosten, die je liever niet doet en die je veel tijd kosten. Zowel zakelijk als privé. Benieuwd wat we precies kunnen doen?

Verder lezen?

Hoe wij meegroeien met Mara van Sales in Heels

Hoe wij meegroeien met Mara van Sales in Heels

Het is alweer een jaar geleden dat wij schreven over Mara van Sales in Heels. Bij ons draait alles om het ondersteunen van onze klanten bij het bereiken van hun doelen. We zijn daarom ook blij dat wij ondertussen alweer bijna 1,5 jaar samenwerken en mee mogen groeien...

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Hoe wij bijna 2 jaar een interim opdracht vervulden

Het is alweer anderhalfjaar geleden dat Kim een interim opdracht kreeg bij Losberger De Boer en we daarover schreven. In eerste instantie zou Kim slechts enkele maanden voor dit bedrijf werken. Dit werd eerder al verlengd naar 30 juni 2023 en inmiddels heeft Kim pas...